Δευτέρα, Ιουνίου 25, 2007

ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ


Εκατομμύρια σόμπες έχουν κολλήσει στον ουρανό και αφυδατώνουν τα πετσιά μας. Προσπαθώ ν’ αντισταθώ και οργανώνω σχέδια σατανικά:

Να γεμίσω το μυαλό μου ναρκωτικά και να πετάξω ψηλά με μπουγέλα νερό να τις σβήσω. Θυμάμαι ότι πριν μερικά χρόνια που αποφάσισα να καθαρίσω το μυαλό μου, μου πήρε πολύ σε κόπο και χρόνο και το μετανιώνω.
Να κάνω δέηση στον Ύψιστο να στείλει καναν Άγγελο να τις σβήσει…. να τις «ταπεινώσει» έστω. Κι αν κατά λάθος μπερδευτούν οι γραμμές και απαντήσει κανας άλλος και έχουμε χειρότερα; Άσε καλύτερα!
Να καλέσω τον Σούπερμαν να …. Μπα! Εξάλλου ποτέ δε μ’ αρέσαν οι Σούπερ ήρωες.
Να φτιάξω ακόμη ένα φραπόγαλο και να ξαναδιαφορήσω. Το κάνω τόσον καιρό γαμώτο μου και αποτέλεσμα μηδέν. Δεν είναι όπως με τη ζέστη. Ο Καύσων είναι αρσενικός και συνήθως από αρσενικό σ’ αρσενικό αυτά δεν πιάνουν.
Και το μυαλό μου έγινε κουρκούτι
Να μαζέψω με τη σκέψη μου σταγόνες από παλιότερες βροχές και να τις αμολήσω από ψηλά. Αυτό είναι! Έτσι θα … Ναι αλλά πες ότι τις μαζεύω. Πως θα ανεβώ στον ουρανό να τις πετάξω. …
- ΧΜ!! Πρόβλημα!
- Πρόβλημα;
- Πρόβλημα!
- Κάποιος να το λύνει;
- Καλέστε αμέσως ….
- Ποιόν;
- Τον αστυνόμο Σαΐνη!!!
Μαλακία! Δε μας φτάνει η κάψα μας! Οι μπάτσοι μας λείπαν τώρα.
Να γνέψω σ’ ένα σαλιγκάρι να μου πει την κρυψώνα του να τη βγάλουμε μαζί μέχρι να δροσίσει. Καλό αλλά λίγο Ψυχεδελικό! Εξάλλου μπορεί να θέλει να μείνει μόνο με την Καλοκαιρινή Μελαγχολία του. Να μην ενοχλώ κιόλας!
Να σπάσω το δόντι μου και να στείλω το μυαλό μου στον οδοντίατρο μακριά απ’ την κάψα του μπετόν; Δε δάγκωνα καλύτερα τη γλώσσα μου; Τώρα πέρα από τη ζέστη θα ‘χω κι άλλο μπελά. God Damned!
Να μετακομίσω προσωρινά στο Χαλάνδρι στη μονοκατοικία των φίλων που ‘χει δέντρα, χώμα και πιο λίγο μπετόν; ΝΑΙ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ! Θα την πέφτω στη σκιά. Θα πίνω πορτοκαλάδες και νερά χωρίς χάπια και άμα νυχτώνει θα κοιτάζω το μισοφέγγαρο που πάει να γεμίσει, χαϊδεύοντας το πιο όμορφο πόιντερ του κόσμου. Αυτό που λες Μαρία ΘΑ ΚΑΝΩ!


H foto είναι απ' το
http://www.arcetri.astro.it/~palla/ANDREAIMMAGINI/sun/x-ray_sun.jpg

9 σχόλια:

Filotas είπε...

Ανα μπράβο!:)

the BluElephant είπε...

άψογοι συλλογισμοί...!!

:D

(πολύ θα ήθελα να τους δω και σε εικόνες!!!)

0comments είπε...

χάι Ανχελίτο!
the BluElephant Θα συμβεί κι αυτό.

ci είπε...

Καλή δροσερή Πανσέληνο!!

charlie alexandra είπε...

stick to plan A
mouts

Фе́ммe скатале είπε...

Έλα έχω μονοκατοικία με ροδιές..
Έλα ρε Μαρία

0comments είπε...

Maria_Adouaneta (Δε με λενε Μαρία)

Τι ωραία!!

maria_pin είπε...

Η άλλη όψη του καύσωνα φίλε είναι ο δικός μας ουρανός εδώ πάνω, που γκρινιάζει ατέλειωτα και που κλαίει ασταμάτητα! Τί να πεις.. καλοκαίρι είναι και θα περάσει!

Φιλιά!

0comments είπε...

maria_pin
Θυμάμαι που κάποτε περιμέναμε να έρθει το καλοκαίρι και μελαγχολώ ελαφρά.

ΥΓ: Χιλιόχρονο το τέκνο σου!