Πέμπτη, Μαρτίου 31, 2011

Ο "Στόχος" διατάζει κι οι υποτακτικοί του πραγματοποιούν

29/3/2011 Χανιά

Επιστολή του Μ.Χατζησάββα

Πριν μια ώρα που τέλειωσε η συνέλευση του ΦΜΚ (Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης) και βγήκα για να πάρω το αυτοκίνητό μου, το βρήκα καμμένο μέσα σε αφρούς της πυροσβεστικής.
Αρχίσανε τα όργανα...
Στη συνέλευση ακούσαμε τη σειρήνα να πλησιάζει πολύ κοντά, αλλά κανενός το μυαλό δεν πήγε εκεί.
Η πυροσβεστική ως γνήσια δημόσια υπηρεσία δεν μπορεί απόψε να μου πει τίποτα και θα κάνει την προανάκριση αύριο...
Είναι καθαρός εμπρησμός (2 γκαζάκια) γιατί έχει φθορές και φωτιά, μπροστά και πίσω... Η μηχανή δεν υπάρχει καθόλου και τα τζάμια είναι σπασμένα γύρω.
Πριν λίγες μέρες (24/3) η φασιστοφυλλάδα "ο στόχος" , έβαζε το όνομα μου και τη φωτογραφία μου, ετοιμάζοντας τη προβοκάτσια που έλεγε ότι "οι 300 άπλυτοι λαθρομετανάστες της Υπατίας θα παρελάσουν και θα χαλάσουν την παρέλαση της 25ης".
Έγραφε ότι "το γενικό πρόσταγμα έχει ο Μάρκος Χατζησάββας" και καλούσε την αστυνομία να παρέμβει, "εκτός αν θέλουν να καθαρίσουν το απόστημα οι Κρητικοί, όπως αυτοί ξέρουν...".
Και το έκαναν τα καθάρματα...
Έχουμε πόλεμο, με πραγματικά πυρά !

2 σχόλια:

Rodia είπε...

Φοβερό... Πάνω που διάβαζα αυτό.

Rodia είπε...

Σχετικες παράγραφοι:

//Ετυμολογικά άμαχος είναι αυτός που δεν μάχεται. Αυτός που δεν θέλει αλλά και αυτός που δεν μπορεί να μάχεται γιατί δεν έχει τα μέσα για μάχη.

Όπως όλες οι έννοιες και η έννοια του αμάχου είναι σχετική.
Αυτός που αντιστέκεται προτάσσοντας τα χέρια του είναι άμαχος έναντι εκείνου που τον απειλεί με μαχαίρι, αυτός που αντιστέκεται με τόξο είναι άμαχος έναντι εκείνου που τον απειλεί με πυροβόλο όπλο.

Στις μονομαχίες της παλιάς εποχής δεν νοείτο μονομαχία με άνισα μέσα. Οι αντιμαχόμενοι ώφειλαν να χρησιμοποιούν μέσα ίδιας δυναμικότητας.
Δεν εμάχοντο ο ένας με τόξο και ο άλλος με πυροβόλο. Εθεωρείτο ατιμία.

Σήμερα, δυστυχώς, παρατηρούμε μια υπόστροφη εξέλιξη της ανθρωπότητας στον τομέα αυτό.
Γινόμαστε μάρτυρες μιας ανιστόρητης κατάστασης.
Μιας ανιστόρητης ατιμίας, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.//

Γράφει για τις αεροπορικές επιδρομες, αλλά και η περίπτωση αυτη τι άλλο μπορεί να ειναι εκτός από αναδρία; Και είχα σε εκτιμηση --γενικα-- τους κρητικους.. παντού υπάρχουν θρασύδειλοι.. κρίμα.