Κυριακή, Μαρτίου 29, 2009

Εμφύλιος στις 7 το απόγεμα

Χιλιάδες άχρηστα σιντί με προσευχές καλλιτεχνών, γυαλίζουν σε κούτες από όμο.

Χαζοχαρμόσυνος κοιτώ τις ετικέτες τους και φουσκώνω από περηφάνια για ακόμη μια άχρηστη συλλογή. Βιβλία χάρτινα, διαβασμένα στα ράφια, που άφησαν το χνάρι τους στην όποια λανθάνουσα μνήμη, άντε βαριά βαριά και σε κάποια προσωπικότητα, εκλιπαρούν για ταξίδι ή για ευθανασία. Γίγα επί τέρα φωτογραφιών και βίντεο, ασφαλισμένα σε διάφορους σκληρούς, σκληραίνουν ως αναμνήσεις χρόνου αιχμάλωτου.

Διαβλέπω μια συζήτηση στους νευρώνες για τη χρηστικότητα της τέχνης και το κόβω, εδώ. Μια απορία σχετικά με τον ορισμό του «έργου τέχνης» καταλαβαίνει ότι δεν τη σηκώνει το διαμορφωθέν κλίμα και την πουλεύει με ελαφρά.

Απ’ τη γιορτή παρατηρήσεων, διαπιστώσεων και ερωταπαντήσεων που μόλις τέλειωσε, μένει ένα υπόλοιπο κατάθλιψης που θα βαρεθεί κι αυτό και θα μ’ αφήσει.

Όπως τόσα και τόσα


Αυτά που λες Μαρία!

6 σχόλια:

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Μου θυμίζει το
Παλαιοπωλείον "η Ζωή μου",
με τόσα και τόσα,
ακόμη και όλα τα σπιρτόκουτα του ελληνικού μονοπωλείου.
Και το 'υπόλοιπο' γόνιμο είναι κι αυτό.. γιατί να βιαστεί να το ξεφορτωθεί κανείς !

L'Enfant de la Haute Mer είπε...

Η Εγνατία είναι στη φωτό ;

0comments είπε...

L'Enfant de la Haute Mer
Καλώς ήρθες!
Ναι η Φωτογραφία είναι απ' το κομμάτι της Εγνατίας Αλεξανδρούπολη - ΕλληνοΤουρκικά σύνορα

Rodia είπε...

Μετακομίζεις; Τι συμβαίνει; Ανησυχώ λέμε

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優