Παρασκευή, Ιουνίου 09, 2006

Φωτεινογκρί πεταλοζουρλεμένο γεμάτο πουά και Φούντες Θρούμπες καλαμών

1:18πμ
Έξω οι εξατμίσεις πετούν μ' ένα ρυθμό πρωτόγνωρα οργανωμένο θαρρείς (akou θαρρείς!) για να σαλέψουν την αιώνια αστική ανησυχία. Με απώτερο ίσως σκοπό να τη μετατρέψουν σε κάτι άλλο, φωτεινογκρί πεταλοζουρλεμένο γεμάτο πουά και Φούντες Θρούμπες καλαμών. Εξανίσταμαι! Κατεβαίνω, και στη θέα της πρώτης «4 σε 1» ουρλιάζω ακατάληπτα σήματα τροχαίας υποταγής. Η γιαπωνέζα υπακούει και κατεβάζει τα κέρατά της μπροστά μου διπλώνοντας, λιώνοντας ταυτόχρονα το συνθετικό καουτσούκ των ποδιών της με ανασαιμιές λάγνες γεμάτες προσμονή. Αντιλαμβάνομαι ότι κάτι κακό είχε η συνταγή της σόγιας που έφτιαξα και έφαγα και ξανανεβαίνω στο διαμέρισμα να ελέγξω. Όντως δεν απευθυνότανε σε αυθεντικούς μονοκρατορικούς ολιγόποδους όπως εγώ αλλά σε κριτηριάρχες Β΄ τάξης που πάσχουν απο τη νόσο των τελικών σίγμα και μάλιστα των ιπτάμενων Αλίκης καταγωγής. Κοιτάζω γύρω μου. Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η Μπουκα - Βίλια που επισκέφτηκε πρόσφατα το μπαλκόνι μου και έμεινε, πίνει αμέριμνα το νερό της κοιτάζοντας τη 18άγια στο έιρ κοντίσιον. Κάποια γράμματα προχωρούν αμέριμνα στην οθόνη του υπολογιστή και κάουντρι μουσική στολίζει τα τοιχώματα των αυτιών κάποιου σάιτ με ειδήσεις και νέα απ' όλο τον κόσμο.

Αρνούμαι ν' ακούσω:
Α) τους χυδαίους ραδιοσταθμούς των πολυεθνικών στην Αθήνα.
Β) τους πολυεθνικούς ραδιοσταθμούς των χυδαίων στην Αθήνα
Γ) τους Αθηναϊκούς ραδιοσταθμούς των χυδαίων πολυεθνικών.
Δ) τις πολυεθνικές χυδαιότητες των ραδιοσταθμών στην Αθήνα.
Η απάντηση με ξαφνιάζει. Λες να έχω αναπάντεχες συναντήσεις αν διαλέξω λάθος. Ένας συναγερμός συμφωνεί και μια κωλοφωτιά παίρνοντας αφορμή απ' αυτό ψάχνει τον γενικό ν' ανεβάσει τα βιοηλεκτρικά βάτ στον κώλο της και να πάρει το δρόμο της. Έφτασε η ώρα! Σκέφτεται.

Να μην ξεχάσω να κοιτάξω στα εσωτερικά του αφρού πολυουρεθάνης για πιθανή θέση πάρκινγκ. Εντάξει! Κι αν δε χωράει το αμάξι μου, θα θάψω το κουνούπι που μόλις σκότωσα. ΔΟΛΟΦΟΟΟΟΟΝΝΕΕ!!!!
Ορίστεεεε; Δεεεεν ακούω!
Ούτε μάλλον αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της αταξίας που επικρατεί αυτή την στιγμή στο εσωτερικό του θαλάμου στον οποίο εργάζομαι. Αταξίας ναι! Αυτής των μορίων που αυξάνει το μέγεθος της εντροπίας. Ναι της Εντροπίας που ευθύνεται για την περίσσεια αναρχικών κι αδέσποτων τοξικών ριζών στα κύτταρα. Ναι αυτών που ευθύνονται για το γήρας.

Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας μας ζει διαδοχικά τις ζωές όλων των ανθρώπων της γης.
Αύριο θα σκοτώσω ένα αρθρωτό θηρίο 18m και αμέσως μετά θα βάλω το καλό μου λαδί κουστούμι και θα μετακομίσω σε μια εκκλησία να μετανοήσω για όλα μου τα σφάλματα και να

3 σχόλια:

ci είπε...

:))))
Renyi and Hausdorff say "Hi"!!

Παπαρούνα είπε...

"Αρνούμαι ν' ακούσω:
Α) τους χυδαίους ραδιοσταθμούς των πολυεθνικών στην Αθήνα.
Β) τους πολυεθνικούς ραδιοσταθμούς των χυδαίων στην Αθήνα
Γ) τους Αθηναϊκούς ραδιοσταθμούς των χυδαίων πολυεθνικών.
Δ) τις πολυεθνικές χυδαιότητες των ραδιοσταθμών στην Αθήνα."

ένα μόνο θα σου πω...
Ντέρτι fm 98,6
:ρρ

0comments είπε...

@Citronella
say "Hi"!!
"Hiiiii"!!
say "Hi"!!
"Hiiiii"!!
(κιακ ολ ουθε ίτρ αγού δι)
@παπαρούνα
Υπάρχει πάντα και ο μπλάκμαν φυσικά! (Για το Γιώργο το χασάπη απ' την Καλαμάτα και για σένα Χρήστο απ' τα Λεχαινά και για όλα τα καψουράκια)