Παρασκευή, Ιουνίου 23, 2006

Δε θα πάω στη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου


Keno eggrafo
Κενό έγγραφο
Παραμάσχαλα τις μποτίλιες που βρήκα στο πέλαγος πεταμένες καιρό στην ακροθαλασσιά, ετοιμάζομαι να σαλπάρω για άγνωστα λεκτικά ταξίδια με ή χωρίς την συνοδεία εικόνων. Στο δρόμο ξέρω θα συνδράμουν θεοί και δαίμονες με τα αρχικά τους κεφαλαία όπως αρμόζει σε πνεύματα της Αυτού Εξοχότητος της Ανασφάλειας.
Εδώ οι στρατιώτες του κειμένου παρουσιάζουν τα νοήματά τους όπλα στην άγνωστη μελλοντική σύζευξη με το ....Το μολύβι χαράσσει μια μέλανα γραμμή και με στόμφο αναγγέλλει πως από κει και πέρα το ξένο γίνεται οικείο ή παραμένει ξένο.
Ανάλογα.
Μετά ανασκευάζει τις αρχικές του δηλώσεις μπροστά στις κάμερες όλων των καναλιών και λέει πως όσα είπε είναι μαλακίες κι ότι τα είπε υπό την επήρεια κι ότι οι γνωστικιστές και ρεαλιστικοπαθείς έχουν δίκιο κι ότι δεν κάνει για τη θέση που κατέχει κι ότι θα ήθελε ένα γραφείο, κάπου σε μια δημόσια υπερεσία να αναπαύσει το κοκαλάκι του. Αυτόματα ικανοποιείται το αίτημά του και παύει να αποτελεί πρόβλημα για την τάξη πραγμάτων όπως ορίστηκε απ’ τη ΙΕ΄ Συνοδό του Μέγιστου Αρχιερέος, τηρητή Α΄ Τάξης της παγκόσμιας υπότασης.Μαχαίρι
Κεφάλι
Νεκροτομείο
ή Νεκροταφείο;
4:32μμ
.... Μούμπλε ... Μούμπλε ...
5:00μμ
Τίποτα απ' τα δύο.
Μάλλον καλύτερα
Μαχαίρι
Καρπούζι
Τράπεζα
Αυτοί έχουν και τα δυό. Αυτοί θα πουλήσουν σε σένα δάνειο, στη γυναίκα σου εσένα και τη μάνα σου μαζί με μια υπόκλιση αμερικάνικου γιουγουόναμέρυμι και το απαραίτητο κοκκίνισμα στο μάγουλο, στο γιό σου πρέζα και στην αγαπημένη σου κορούλα γκόμενο με μηχανάκι για να ζηλεύουν οι φιλενάδες της.
καιτώραπερνάμεσεάλλεςειδήσεις
10 Ιρακινοί νεκροί από πυρά αμερικανών στρατιωτών στην ελεύθερη αγορά

5 σχόλια:

Citronella είπε...

λεκτικά αλλά και άκρως μουσικά ταξίδια!
καλό πσκ!!

παπαρούνα είπε...

καλέ μου μηδέν κόμμεντς, ούτε εγώ θα σκαρφαλώσω τον Λυκαβηττό σήμερα, αλλά δεν το πήρα τόσο βαρια...
:ρρρ
φιλιά και πολλά καρπούζια δίχως τα κουκούτσια:)

archive είπε...

Ουτε εγω πηγα....(χαλια).

0 Comments είπε...

@ Citronella φενξ!
@ παπαρούνα Μα τα κουκούτσια μ' αρέσουν!
@ archive α) Που; β)χαλιά ή χάλια;

€lisavet είπε...

Εγώ θα πάω, να κάνω ανταπόκριση; :)