Πέμπτη, Νοεμβρίου 23, 2006

Χούντα is (Νο 3)


Η ανεργία
κι οι τεχνιτές ανάγκες για όλο και περισσότερα, για όλο και πιο άχρηστα,
μαζί με τον κοινωνικό αναλφαβητισμό και την Ελληνοχριστιανική παπάρα,
να συνδιαμορφώνουν συνειδήσεις που σφραγίζουν αυτιά και μάτια σ' ό,τι καθημερινά κακοποιεί κάθε έννοια δικαίου
και κάνει τα 2 στα 3 παιδιά μας να δηλώνουν πως θέλουν να γίνουν μπάτσοι.
Μπάτσοι ρε ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!

(Γίνομαι χάλια όταν το σκέφτομαι)

7 σχόλια:

cuentos_nat είπε...

Ντρεπομαι γι'αυτο που θα πω αλλα οταν ημουν πιτσιρικα η ανεργια και οι ο,τι να'ναι δουλειες με αναγκασαν να δωσω και εγω για αστυνομια και Ο.Π.Υ. για αεροπορια και ναυτικο.Να μην ξεχασω βεβαια να αναφερω και την πιεση απο τους γονεις μου.
Ευτυχως χωρις μεσον δεν ειχα και πολλες ελπιδες να περασω.Ελεγα ομως οτι εγω (αν περνουσα) θα ημουν διαφορετικη.Σκεφτομαι ομως οτι δεν μπορει αυτα τα κοπροσκυλα να ηταν παντα ετσι.Δεν μπορει καποτε ισως να ειχαν συνειδηση και ψυχη.Ειναι τελικα πιο πολυ να τους λυπασαι για την καταντια τους που τους οδηγει λογω κομπλεξ να βγαζουν τα αποθυμενα τους σε φοιτητες και συνταξιουχους.
Τι να πω...δεν ξερω

Mh Xeirotera είπε...

Eftixos pu to 1/3 den endiafere na entaxthei sto astinomiko soma gia na yparxoun ke "pextes" gia ta diafora talent shows. Giati mhn mu peite einai ke afth mia koinonikh epalksh. Proths takseos malista :(

Filotas είπε...

Να την αποκαλύφθηκε η "πράκτορας"!:Ρ
Amig0 ξέρεις τι δύσκολο είναι να βλέπω τον Α. ένα παιδί που το θυμάμαι από τόσο δα . και να μου λέει πότε τελειώνει την σχολή αστυνομίας. Ένα ευγενικό ψηλό παλικαράκι που θα πρέπει να συνεργαστεί με ένα κάρο μπάτσους και εμείς που τον ξέρουμε έχουμε μόνο να ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει άλλος ένας μπάτσος κι αυτός!...

Κοκκινος Ζωολογικος Κηπος είπε...

ολοι κρυβουμε ενα μπατσο μεσα μας

0comments είπε...

cuentos_nat Ου δε ντρέπεσαι!
MhXeirotera Κάτι θες να πεις εσύ τώρα ...
Angelito θα γίνει φίλε μου! Γιατί άμα μπλέξεις με γουρούνια δε γίνεται να μη βρωμίσεις. Άσε που ...
Κοκκινο Μπαλονι δίκηο έχεις. Μόνο που δε βαράει τόσο άσχημα.

Παπαρούνα είπε...

και ξέρεις καλά πως δεν είναι το επαγγελμα αυτό καθε αυτό που τα δελεάζει, αλλά όλο το περιβάλλον: οικονομική-σίγουρη- αποκατάσταση, ΙΚΑ, άδειες, παράσημα, ελάχιστο άγχος..
Η ντόπα της εξουσίας τύπου "γαμάω και δέρνω" έρχεται σιγά και ύπουλα.
Το πρόβλημα είναι ποιος τους τα έχει περάσει όλα αυτά στο μυαλό. Πώς μπορείς να ξεπουλιέσαι κάτω από το "φωτοστέφανο" της Αστυνομίας μόνο και μόνο για να βγάζεις λεφτά..

0comments είπε...

Παπαρούνα Αν αναλυθεί λέξη προς λέξη το σύνθημα: "Σκυλιά φυλάτε τ' αφεντικά σας" ίσως να πάρεις μια ικανοποιητική απάντηση στο ερώτημα που έθεσες.
Φιλάκια