Τρίτη, Μαΐου 29, 2007

Ράδιο Κούπα - Τέλος εποχής


Μόλις πέταξα την αγαπημένη μου κούπα. Έγραφε πάνω της RADIO και είχε πάνω της ένα ωραίο λογότυπο με μια κεραία. Συντροφιά μου κοντά 10 χρόνια. Την κουβαλούσα από σπίτι σε σπίτι όλα αυτά τα χρόνια και την έσπασα κατά λάθος σήμερα το πρωί. Θα μπορούσα να την κολλήσω και να συντηρήσω κολλημένο το παρελθόν που κουβαλάει πάνω της. Δεν το θέλησα και την πέταξα. Εξάλλου τι νόημα θα είχε; Το Ραδιόφωνο έχει σταματήσει να υπάρχει ως μέσον που μ’ έκανε να ονειρεύομαι εδώ και κοντά 13 χρόνια. Όσο για το συναισθηματικό φορτίο της καλύτερα που τράκαρε στο μάρμαρο του νεροχύτη σήμερα το πρωί. Κάπως έπρεπε να απαλλαγώ απ’ αυτό. Κι επειδή δεν έπαιρνα εγώ την απόφαση …
Ήταν ωραία κούπα, αλλά έπρεπε να φύγει.

6 σχόλια:

Rodia είπε...

«Θα σπάσω κούπες
για τα λόγια πού 'πες!»

:-)) καλοτάξιδη στη χωματερή, εκεί θα βρει παρέα κι άλλες πολλές κούπες με ιστορικό παρελθόν και θα έχουν πολλά να πουν συναμετάξυ τους, να είσαι βέβαιος!

ci είπε...

..και τελικά όλα βρίσκουν τόσο όμορφα την θέση τους, κι ετοιμάζουν θέση για τα καινούρια:))

Filotas είπε...

Είμαι πολύ τυχερός που την είδα λίγο πριν φύγει!:)

veloz είπε...

poly glyko, sta alitheia.. mou thimises emena, pou denomai poly me ta antikeimena..

thas είπε...

Ουουωπςς! Έχω την ίδια! Με σπασμένο πλέον χερούλι- προ εξαμήνου- έχει μείνει στο πάνω ράφι γιατί αποφεύγω κι εγώ τους αποχωρισμούς.
Δεν ήταν βέβαια η αγαπημένη μου (είναι λίγο βαριά) αλλά έμπαινε άνετα στο top-3.

Έχω κάνει δώρα σε φίλους άλλες δύο της ίδιας σειράς, την κόκκινη και την κίτρινη, με διαφορετικά διαφημιστικά εποχής. Κούκλες!

Bye bye, Radio brand coffee!

0comments είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
Με συγκινήσατε πάλι!