Κυριακή, Ιουνίου 18, 2006

Η καραμέλα που έμοιαζε σαλιγκάρι στη βροχή κι όταν την άνοιξα ήταν σκατά!

Οι νύχτες υπογραμμίζονται με κόκκινο σα λάθος λέξεις στον κειμενογράφο.
Μώ την!
Κι ύστερα πετιούνται στον κάλαθο της ιστορίας. Πετραδάκια που 'ταν προορισμένα για σημαντικά μικρογλυπτά και κατέληξαν γκριζοπράσινες ψηφίδες μπετόν.
Τα ημερολόγια εξακολουθούν να πονάν ως τέτοια και φτιασιδώνονται με στοιχεία αμπστράκτα για να κρύβουν τις πληγές τους.

Χο Χο Χο!
Ο ΑηΒασίλης κάνει πρόβες στην Αυστραλία και διορθώνει τα λάθη του για ακόμη μια φορά. Ρονγκς Ντάουν Άντερ Ρονγκς Ντάουν Άντερ Ρονγκς Ντάουν Άντερ Ρονγκς Επαναλαμβάνουν οι τάρανδοι που έχουν τα χάλια τους στο ξένο περιβάλλον. Ναυτία απ' τα σάλιαααχχ!! που βγαίνουν απ' το στόμα των Σάικοάλας και πόνοι στα πισινά απ' τα πύξλάξ των κάνγκαρούούούούούούούούούούούού!
Φοβάμαι!

Τα νησιά φορούν τα γιορτινά τους και έτοιμα να υποδεχτούν τα μεγκαπίξελ των μπλόγκερς ρίχνουν μια τελευταία ματιά στον καθρέφτη. Άραγε υπάρχουν akoma οι όμορφες ατέλειές μας;
Υπάρχουν; Απαντούν οι πράκτορε$ ταξιδίων οργανώνοντας ταυτόχρονα έξυπνες εξορμήσεις για εξπλόρερς του γραφείου της επόμενης μέρας . Τεράστιες πινακίδες αναγγέλλουν πιθανούς θανάτους τραυματισμούς και επικίνδυνους έρωτες. Χλωμά πρόσωπα κοιλαράδων αστών με κυνηγετικά ταξιδιωτικά περιοδικά ΥΠΠΟμάλης συνοδευόμενα από ανικανοποίητα ατμοσίδερα δύο σε ένα ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για τα εμπόλεμα ηφαίστεια με την ελπίδα να συναντήσουν όσα νομίζουν πως τους χρωστάει η ζωή.

Προχτές το ξημέρωμα χάζευα μια καραμέλα σε λασπόνερα που έμοιαζε με σαλιγκάρι. Της μίλησα. Δε μου απάντησε. Την ξέρανα με την εξάτμιση μου ταράζοντας ότι είχε διατηρήσει σε ισορροπία μέχρι τότε με μια στριγκλιά γεμάτη ΝΙΑΑΑΓΚΛΙΑΑΑΑΑΑ!!!! στολισμένα σε τακτά διαστήματα με τόνους από γρανίτη Βραζιλίας. Η απάντησή της ήταν αποστομωτική.
Μ' ό,τι άρωμα και να βάψεις το μυαλό σου πάντα θα βρωμάει καχυποψία και εξυπναδίστικη ξερολίαση.
ΦΟΥΚΑΡΑ μου!

7 σχόλια:

mindstripper είπε...

Θέλω ν' αφήσω ένα σουρεάλ σχόλιο: 8 ευρώ η χωριάτικη στη Σαντορίνη λέει.
Χώσε.

Καλημέρα 0 com! :-)

0comments είπε...

Θα δούν πολλά τα μάτια μας!


ΥΓ Πάντως ξέρω και κάτι "κουτούκια" στην Αθήνα που 8Ε κάνει το νερό!

Καλημέρα μάιντ και καλή 7μάδα

Unknown είπε...

πριν από λίγες μέρες «ρίχνανε πόρτα» στην Ψαρού στη Μύκονο, αν δεν το βάψω το μυαλό θα σκουριάσει;;;;)

0comments είπε...

@street spirit Μπορείς κάλιστα να το αφαιρέσεις.

ci είπε...

Ο έρωτας ο βήχας και το μυαλό δεν κρύβονται!
Καλή βδομάδα 0comments!:)

0comments είπε...

@Citronella
ΝΑΙ ΓΙΑ!

Filotas είπε...

Μια καραμέλα ντύθηκε μπάτσος και δήλωσε συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των φοιτητών amig0! Όσο για την χωριάτικη πολύ ψηλά τον έχει παρει τον αμανέ εσχάτως!...