Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2005

Ψεκάστε! Σκουπίστε! Τελειώσατε!

Παράμ Παράμ Παράμ! Ταραράρα ραράρα ραρά
Παράμ Παράμ Παράμ! Ταραράρα ραράρα ραρά
Το βαλς γεννήθηκε waltz, μεγάλωσε ως walser και έφτασε στην πατρίδα μας νεαρό, ως βαλσάκι. Με τον καιρό όμως του κόπηκε το ?άκι κι άρχισε να γερνάει.
Το γλυκό κουταλιού και το υποβρύχιο βρίσκονται στο στόχαστρο των διαιτολόγων, αλλά και όλων των οτιδηποτελόγων. Φυσικά θα μπορούσε να συμβαίνει και το αντίθετο. Το πιο λογικό όμως είναι να μπουν στο στόχαστρο του υποβρυχίου και να πυροβοληθούν με βλήματα χλευασμού απ' τα γλυκά κουταλιού, όλοι αυτοί που μας στέρησαν την φυσική καθημερινή κίνηση και μας ώθησαν στα αντιπαθή και αμερικανοκίτς γυμναστήρια. Όλοι οι καραμαλήδες των αντιπαροχών κι οι παπαντρέϊδες της εκδίκησης των «δικών» μας παιδιών.
Σκεφτήκατε ποτέ τι είδους άνθρωποι είναι αυτοί που κουμαντάρουν τη ζωή μας;
Σε τι περιβάλλον ζουν; Με τι ανθρώπους κάνουν παρέα;
Μια βραδιά μόνο με γιάπηδες σε μια γιορτή και καθαρίσατε. Αναθεωρείτε πολλά για το ανθρώπινο είδος. Αναθεωρείτε πολλά ακόμη και για τον ίδιο σας τον εαυτό, που αφήνει ανεγκέφαλες χρηματομηχανές να του διαφεντεύουν τη ζωή.
Ψεκάστε! Σκουπίστε! Τελειώσατε! Η λύση βρίσκεται μπροστά σας. Μην πατε μακριά, η «γκλαμουριά» αναπνέει μόνο καταναλώνοντας. Αξία έχει ότι κοστίζει. Όσο περισσότερο κοστίζει κάτι, τόσο μεγαλύτερη είναι η αξία του. Ο πιο εύκολος τρόπος να απαλλαγής απ' τους επίδοξους Ροκεφέλερ είναι ένα απλό ψέκασμα με σπρέι - κοκτέιλ πνεύματος -αξιοπρέπειας. Εξαϋλώνονται σε δευτερόλεπτα με τα ομοιόμορφα σιέλ πουκάμισά τους και τις κάθε είδους κρέντιτ ή κλάμπμέμπερ κάρτες τους. ΦΦΦΦΣΣΣΣΣΤΤΤΤ!!!!!!!!
Ψεκάστε! Σκουπίστε! Τελειώσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: